Seneste billeder i galleriet






* Bruger login

* Statistik

  • *Totalt antal medlemmer: 1450
  • *Seneste: mss

  • *Poster i alt: 36970
  • *Emner i alt: 4500
  • *Online i dag: 24
  • *Flest online: 125
(Juni 11, 2013, 09:47:54 pm)
  • *Brugere: 0
  • *Gæster: 23
  • *Total: 23

Forfatter Emne: Appelsin mousse/ Appelsin kage??  (Læst 1506 gange)

Offline suswis

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 1837
  • Køn: Kvinde
  • Awards: Bryllupskage Øvet aug 2011
Appelsin mousse/ Appelsin kage??
« Dato: Marts 05, 2011, 03:59:22 pm »
Hej

Er der nogen, der ligger inde med en god opskrift på appelsinmousse?? Hvis man altså kan lave det?? Eller appelsin kage??

Offline Lone

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 1111
  • Køn: Kvinde
  • Awards: Udfordring #3 fembladsblomster
Re: Appelsin mousse/ Appelsin kage??
« Svar #1 Dato: Marts 06, 2011, 09:14:16 am »
Jeg laver det altid som fromage, men jeg kan da se at der ligger en del opskrifter på nettet, når jeg goggler appelsinmousse.

 :)
Kræs for kendere

Offline suswis

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 1837
  • Køn: Kvinde
  • Awards: Bryllupskage Øvet aug 2011
Re: Appelsin mousse/ Appelsin kage??
« Svar #2 Dato: Marts 06, 2011, 09:40:44 am »
ja har også googlet.. men tænkte, at hvis det nu var at der var en erfaren kagekone havde en opskrift som hun/han viste virkede, så var jeg "fri for" at eksperimentere...  :D :D ;)

Offline skokker

  • Jr. Member
  • **
  • Indlæg: 63
  • Køn: Kvinde
Re: Appelsin mousse/ Appelsin kage??
« Svar #3 Dato: Marts 15, 2011, 07:10:13 pm »
Appesinmousse

5 dl piskefløde


4 dl appelsin youghurt


1 1/2 dl sukker


1 dl appelsinsaft (ca 1-2 frugter)

6 blade husblas

Pisk fløden til let skum

Pisk youghurt og sukker til sukker er opløst

Læg husblas i blød i koldt vand 5 min (de skal være dækket af vand) og smelt dem i en gryde med appelsinaften


Rør det ikke for varme husblas hurtigt ned i youghurten blandingen og vend den piskede fløde i.

Stilles på køl i ca 6-8 timer inden den lægges sammen med bunde.
 

Offline skokker

  • Jr. Member
  • **
  • Indlæg: 63
  • Køn: Kvinde
Re: Appelsin mousse/ Appelsin kage??
« Svar #4 Dato: Marts 15, 2011, 07:11:03 pm »
Appesinmousse

5 dl piskefløde


4 dl appelsin youghurt


1 1/2 dl sukker


1 dl appelsinsaft (ca 1-2 frugter)

6 blade husblas

Pisk fløden til let skum

Pisk youghurt og sukker til sukker er opløst

Læg husblas i blød i koldt vand 5 min (de skal være dækket af vand) og smelt dem i en gryde med appelsinaften


Rør det ikke for varme husblas hurtigt ned i youghurten blandingen og vend den piskede fløde i.

Stilles på køl i ca 6-8 timer inden den lægges sammen med bunde.
 



ups .....knalder den lige op inde under opskrifter ;-)

Offline suswis

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 1837
  • Køn: Kvinde
  • Awards: Bryllupskage Øvet aug 2011
Re: Appelsin mousse/ Appelsin kage??
« Svar #5 Dato: Marts 15, 2011, 10:49:49 pm »
takker  :D

 

Mini chat

Maj 18, 2014, 05:04:21 pm
Jeg tror der sker noget med fedtmolekylerne når fløden bringes til kogepunktet og gør at den kan emulgere med chokoladen
Maj 18, 2014, 08:47:43 am
Kan bare ikke blive klog på hvor meget fløden skal varmes. Flere steder står der den ikke må koge... Men hvis man bare varmer den op, så chokoladen smelter burde det vel være ok?
Maj 18, 2014, 08:17:48 am
Hvis fløden er kogt for meget, smager den vel brændt?
Maj 18, 2014, 08:16:52 am
Hvis du ikke har fået emulgeret de to ordentligt kunne det sikkert give lidt problemer.
Maj 17, 2014, 10:25:01 pm
Til en toblerone mousse, kan man koge fløden for meget/lidt, så den ikke kan piskes op?
April 27, 2014, 09:13:27 pm
Ikke alle tager kreditkort, men du kan hæve i infostanden.
April 26, 2014, 07:32:55 pm
Nogen der ved om de tager dankort til cake World messen??
April 09, 2014, 06:56:02 am
Rebekka, hvis du kommer til Cake World i Bella 2.-4. maj kan der være gode tilbud. En af udstillerne havde en rimelig god en til ca. 95 euro - så bliver det vist ikke billigere *
April 03, 2014, 10:12:23 pm
Hold da op en aktiv chat :/ Men nu spørg jeg lige her, nogen der har ideer til hvor jeg kan købe en forholdsvis billig og god Airbrush?
December 20, 2013, 09:58:12 am
Der skulle stå; glæder mig til at høre om dit forsøg *
December 20, 2013, 09:57:22 am
Ja, men så er du erfaringen rigere. Jeg har lige smeltet 4 tsk. gelatine i 1,5 dl. vand, og resultatet blev ingen trevler! Nu skal jeg bare have tålmodigheden til at se om moussen så også stivner, som den skal. Puha, det er altså alt sammen lidt for nervepirrende! * læder mig til at høre om dit f
December 20, 2013, 08:56:17 am
tager på job nu - måske når jeg at prøve gelatinen, men det er nok for sent for dig *
December 20, 2013, 08:13:13 am
Tak, Janne! Iler nu til mit opslag :-)
December 20, 2013, 07:59:45 am
Jeanp - jeg har svaret dig *
abh
Oktober 13, 2013, 02:10:46 pm
Aaaa ok tak, nu har jeg fundet dem :o)
Oktober 12, 2013, 06:45:39 pm
ABH; alle billeder ligger stadig i de respektive poster de oprindeligt hører til. Galleriet er kommet til siden.
abh
Oktober 12, 2013, 02:22:01 pm
Nu er det desværre længe siden jeg har været på siden, men er alle de billeder der er lagt på i 2012 slettet? Mangler inspiration til en dåbskage, og så der kun lå 3 billeder....
September 06, 2013, 10:54:32 am
Det ville være dejligt, om der var flere, som ville kommentere indlæggene herinde!
August 30, 2013, 06:22:05 am
Ditte, prøv at oprette et indlæg ed opskrift og fremgangsmåde, så kan vi nemmere hjælpe dig.
August 29, 2013, 07:57:56 pm
Hej, hvorfor skiller min hindbærsmørcreme?

Kommende events

ma ti on to fr
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31