Seneste billeder i galleriet






* Bruger login

* Statistik

  • *Totalt antal medlemmer: 1468
  • *Seneste: maiwedfall

  • *Poster i alt: 37028
  • *Emner i alt: 4518
  • *Online i dag: 8
  • *Flest online: 125
(Juni 11, 2013, 09:47:54 pm)
  • *Brugere: 0
  • *Gæster: 5
  • *Total: 5

Forfatter Emne: Appelsin mousse/ Appelsin kage??  (Læst 1753 gange)

Offline suswis

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 1837
  • Køn: Kvinde
  • Awards: Bryllupskage Øvet aug 2011
Appelsin mousse/ Appelsin kage??
« Dato: Marts 05, 2011, 03:59:22 pm »
Hej

Er der nogen, der ligger inde med en god opskrift på appelsinmousse?? Hvis man altså kan lave det?? Eller appelsin kage??

Offline Lone

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 1111
  • Køn: Kvinde
  • Awards: Udfordring #3 fembladsblomster
Re: Appelsin mousse/ Appelsin kage??
« Svar #1 Dato: Marts 06, 2011, 09:14:16 am »
Jeg laver det altid som fromage, men jeg kan da se at der ligger en del opskrifter på nettet, når jeg goggler appelsinmousse.

 :)
Kræs for kendere

Offline suswis

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 1837
  • Køn: Kvinde
  • Awards: Bryllupskage Øvet aug 2011
Re: Appelsin mousse/ Appelsin kage??
« Svar #2 Dato: Marts 06, 2011, 09:40:44 am »
ja har også googlet.. men tænkte, at hvis det nu var at der var en erfaren kagekone havde en opskrift som hun/han viste virkede, så var jeg "fri for" at eksperimentere...  :D :D ;)

Offline skokker

  • Jr. Member
  • **
  • Indlæg: 63
  • Køn: Kvinde
Re: Appelsin mousse/ Appelsin kage??
« Svar #3 Dato: Marts 15, 2011, 07:10:13 pm »
Appesinmousse

5 dl piskefløde


4 dl appelsin youghurt


1 1/2 dl sukker


1 dl appelsinsaft (ca 1-2 frugter)

6 blade husblas

Pisk fløden til let skum

Pisk youghurt og sukker til sukker er opløst

Læg husblas i blød i koldt vand 5 min (de skal være dækket af vand) og smelt dem i en gryde med appelsinaften


Rør det ikke for varme husblas hurtigt ned i youghurten blandingen og vend den piskede fløde i.

Stilles på køl i ca 6-8 timer inden den lægges sammen med bunde.
 

Offline skokker

  • Jr. Member
  • **
  • Indlæg: 63
  • Køn: Kvinde
Re: Appelsin mousse/ Appelsin kage??
« Svar #4 Dato: Marts 15, 2011, 07:11:03 pm »
Appesinmousse

5 dl piskefløde


4 dl appelsin youghurt


1 1/2 dl sukker


1 dl appelsinsaft (ca 1-2 frugter)

6 blade husblas

Pisk fløden til let skum

Pisk youghurt og sukker til sukker er opløst

Læg husblas i blød i koldt vand 5 min (de skal være dækket af vand) og smelt dem i en gryde med appelsinaften


Rør det ikke for varme husblas hurtigt ned i youghurten blandingen og vend den piskede fløde i.

Stilles på køl i ca 6-8 timer inden den lægges sammen med bunde.
 



ups .....knalder den lige op inde under opskrifter ;-)

Offline suswis

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 1837
  • Køn: Kvinde
  • Awards: Bryllupskage Øvet aug 2011
Re: Appelsin mousse/ Appelsin kage??
« Svar #5 Dato: Marts 15, 2011, 10:49:49 pm »
takker  :D

 

Mini chat

Februar 05, 2015, 11:43:20 pm
Regner med at det er denne: http://www.dengamlefabrik.dk/vores-marmelader/traditionel/jordbaerrabarber.aspx
Februar 05, 2015, 11:38:06 pm
Er det ikke bare en almindelig jordbær marmelade?
Februar 05, 2015, 11:26:28 pm
Tror godt du kan regne med at den er god, hvis man stadig kan købe den marmelade.
Februar 05, 2015, 11:20:28 pm
Den er herinde under fillings
Februar 04, 2015, 09:00:01 pm
Den kender jeg ikke? Har du et link?
Februar 03, 2015, 08:03:24 am
Nogen der har prøvet den jordbær/rabarber mousse hvor man skal bruge marmelade? Om den er god eller om alm jordbær mousse er bedre
Januar 12, 2015, 10:12:24 am
Det kan du bede mig om Lise. Men har du ikke været tilmeldt før?
Januar 12, 2015, 09:13:02 am
Hej, Kan man ændre sit bruger navn? Mvh Lise
December 10, 2014, 08:12:51 am
Anibas, du kan godt bygge af rester tilsat smørcreme
December 10, 2014, 08:11:40 am
Cakemummy, du kan godt lægge dem ind på ny, men skal ikke.
December 09, 2014, 11:51:38 pm
Kan jeg bygge en iglo op af "kagerester" min kage gik helt i "kage og sad fast i formen, og nu står jeg med en ødelagt kage. Men kan jeg bygge op af kun rester.
December 06, 2014, 11:54:14 pm
Skal man lægge alle billederne ind på ny, for at få dem over i galleriet?
December 06, 2014, 11:53:11 pm
Har ikke været herinde i laaaaang tid. Mistede overblikket med det nye layout. Men hvor er det blevet pænt *
Maj 18, 2014, 05:04:21 pm
Jeg tror der sker noget med fedtmolekylerne når fløden bringes til kogepunktet og gør at den kan emulgere med chokoladen
Maj 18, 2014, 08:47:43 am
Kan bare ikke blive klog på hvor meget fløden skal varmes. Flere steder står der den ikke må koge... Men hvis man bare varmer den op, så chokoladen smelter burde det vel være ok?
Maj 18, 2014, 08:17:48 am
Hvis fløden er kogt for meget, smager den vel brændt?
Maj 18, 2014, 08:16:52 am
Hvis du ikke har fået emulgeret de to ordentligt kunne det sikkert give lidt problemer.
Maj 17, 2014, 10:25:01 pm
Til en toblerone mousse, kan man koge fløden for meget/lidt, så den ikke kan piskes op?
April 27, 2014, 09:13:27 pm
Ikke alle tager kreditkort, men du kan hæve i infostanden.
April 26, 2014, 07:32:55 pm
Nogen der ved om de tager dankort til cake World messen??

Kommende events

ma ti on to fr
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31